Monday, 31 May 2010

Nomo Spex


HARGA : RM 30.00 (WM) / RM 32.50 (EM)

NOMO SPEX disediakan daripada rumusan ubat-ubatan Homeopati yang tidak mengandungi kesan mudarat terhadap pengguna. NOMO SPEX bertindak dengan cara-cara berikut:
* mengembalikan keanjalan pada otot-otot silium dan kanta, bagi memudahkan penumpuan imej pada fovia retina,
* menjernihkan kekeruhan akibat endapan hablur dalam gelemaca dan gelemair.
* memberi ketonikan kepada sel-sel rod dan kon di retina.
* memulihkan kesegaran saraf optik yang berfungsi membawa ransangan penglihatan dari mata ke otak untuk ditafsirkan dan disimpan.

Merawat masalah penglihatan mungkin memakan sedikit masa untuk sembuh. Namun demikian anda akan merasai keadaan beransur baik dalam tempoh tertentu. Antara tanda keadaan semakin pulih apabila cermin yang berkuasa yang anda pakai sekarang tidak lagi rasa sedap. Kalau ada cermin mata lama, mungkin anda kena pakai semula yang lama itu.

Pantang Larang
Sementara sedang berubat, elakkan minum kopi, makanan berlemak atau yang digoreng, kicap dan garam berlebihan. Apabila sudah sembuh, bolehlah dimakan perkara- perkaraitu dengan sangat sederhana.

Amalan yang digalakkan
Anda juga digalakkan menggunakan EYE BRITE sebagai ubat titik dalam mata. Apabila bangun anda dinasihatkan memandang tumbuh-tumbuhan hijau.

Nasihat tambahan
Jangan terlalu banyak melihat punca cahaya yang terang. Kalau mengguna komputer sebaiknya digunakan penapis pancaran. Jikalau masalah yang anda hadapi itu sangat serius, anda dinasihatkan mendapat rawatan lanjutan daripada klinik PPHB Sdn. Bhd. Jika anda guna NOMO SPEX tetapi tidak nampak ia memberi kesan nyata mungkin anda menghadapi masalah lain, mungkin katarak (mata kabur kerana selaput tumbuh). Untuk itu anda dinasihatkan menghubungi terus dengan Klinik Prof. Dr. Azizan Hj. Ismail (PPHB Sdn. Bhd.)